Tillverkare
SE
NIBE
2007
Sverige
DeltaMaster, GreenMaster, BoxMaster, SkyMaster, Air-Site Manager
Luftbehandlingsaggregat, takfläktar, boxfläktar, frånluftsfläktar, frikyla för telekomstationer och teknikrum m.m.

Film

Mer om Air-Site

Air‐Site AB är ett kompetensföretag med tiotals år av innovationer, nytänkande och kvalitativ produktutveckling. Vårt huvudkontor med produktion, lager och marknadsavdelning ligger söder om Göteborg, med närhet till Landvetter flygplats, järnvägen och E6. Vi har även utveckling, support och marknadsavdelning i Storbritannien och har representanter på flera håll i Europa.

Vår främsta kompetens innefattar VVS och ventilation, där ledstjärnan är kvalitet och energibesparing med fyra huvudportföljer: 

1. DeltaMaster – Frikyla
2. GreenMaster – Luftbehandlingsaggregat
3. BoxMaster – Frånluftssystem
4. Air-Site Manager – Presentation‐ och övervakningssystem 

Som pionjär inom Grön Teknik och genom samarbete med stora företag som TeliaSonera och Ericsson, har vi utvecklat marknadens mest effektiva energi-besparingslösningar. Idag är många av våra idéer en självklarhet hos telekomoperatörerna. Exempelvis vår frikyla, DeltaMaster, som använder naturens egna krafter (lågimpulsprincipen) med marknadens lägsta elförbrukning. Eller våra filterlösningar som erbjuder extremt låg service.

 Våra luftbehandlingsaggregat – GreenMaster – är enligt våra kunder ledande när det gäller kvalitet, miljöanpassning, energiprestanda och ljud samt innehåller självklarheter som Modbus TCP med fjärrövervakning. 

Tomas Nilsson
Verkställande direktör

Program och applikationer Air-Site

Kontakta oss Air-Site

Adress
Kontakta oss
www.air-site.com [javascript protected email address] 031-311 32 00
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?