Tillverkare
PL
1981
Hela världen
100
COOL
Kylaggregat, Luftkonditioneringar

Film

Mer om COOL

PPH COOL är ett företag som finns sedan 1981

PPH COOL är ett företag som tillverkar flytande kylare, kondenseringsenheter och kompressorförpackningar. Vårt företag grundades 1981. COOL har sedan dess utvecklat sitt eget distributionsnät och göra en stark position på marknaden. Företaget har en egen fabrik belägen i Chotomów nära Warszawa. Förutom sin egen produktion utvecklade COOL också distributionsaktiviteter. Vår funktion är flexibilitet, fokus på energibesparande lösningar, tillämpning av ekologiska köldmedier, snabb reaktion på speciella förfrågningar. Vi gör om att studera och utveckla alla anpassade projekt.

Kontakta oss COOL

Adress
Kontakta oss
www.cool.pl/en +48 22 772 62 82
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?