Tillverkare
SE
Eurovent, RLT, RLT-Hygiene, TUV SUD
Sverige, Danmark
60
Ventilationsprodukter, VAV-/CAV-spjäll, Övertrycksventilation, Fläktar, Luftbehandlingsaggregat, Luf

Mer om EKOVENT

Offensiv utveckling ger oss en ledande position

EKO har funnits i mer än 40 år och är idag ett av Sveriges ledande företag inom branschen. Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge strax söder om Malmö. I två toppmoderna fabriker är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. Ytbehandlinsanläggning för pulver- eller våtlackering, samt ett avancerat laboratorium för luftflödesmätningar och provbränning av brandprodukter finns också inom husets väggar.

Med hög kvalitet och minimal miljöpåverkan som signum strävar vi efter att överträffa dina förväntningar. Höga ambitioner och servicekänsla präglar verksamheten och gör oss till en samarbetspartner att räkna med.

Nya lösningar tillsammans

Vi tänker långsiktigt. Vi vill bygga relationer och utvecklas tillsammans med kunder, arkitekter och konsulter. För genom erfarenhetsutbyte och diskussioner kan vi hitta nya och bättre lösningar. Genom att möta dina utmaningar och idéer kan vi utveckla teknik och produkter som svarar mot marknadens högt ställda krav; teknik och produkter som kommer dig, dina kollegor och inte minst användare till godo.

Expansiv utveckling

Under lång tid, inte minst de senaste åren, har vår verksamhet haft en positiv utveckling.

Genom ständiga investeringar har vi effektiviserat våra processer, ökat flexibiliteten och kortat leveranstiderna. Produktionslokalerna i våra båda fabriker har en sammanlagd yta på 10 000 m2. Den rationella hanteringen säkerställer våra högt ställda kvalitetskrav - och ger dig produkter att lita på.

En annan aspekt av utveckling handlar om miljön. Vi strävar efter att utveckla produkter med minimal miljöpåverkan, men samtidigt med så lång livslängd som möjligt. Därför tillverkar vi alla produkter för utomhusbruk av aluzinkplåt med 185 g/m2 beläggning, vilket motsvarar korrosivitetsklass C4.

Exklusivt för dig

Flexibiliteten att skräddarsy produkter så att de svarar mot enskilda önskemål om funktion, design, dimension och färg har gjort oss till ett självklart val för många kunder. Oavsett om produkten ska utformas för en unik miljö eller en speciell funktion, kan vi snabbt och säkert skapa det som krävs. Specialprodukter och designade produkter är utmaningar som vi gärna antar!

Certifikat EKOVENT

Eurovent
Eurovent
RLT
RLT
RLT-Hygiene
RLT-Hygiene
TUV SUD
TUV SUD

Produkter EKOVENT

Genomföranden EKOVENT

Kontakta oss EKOVENT

Adress
Kontakta oss
www.ekovent.se [javascript protected email address] 040-42 16 00
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?