Tillverkare, Distributör
SE
Eurovent
2004
Europa
Luft värmepumpar, vatten värmepumpar, luftkonditionering, varmvattenberedare, vätskekylare

Mer om FG Nordic

FG Nordic AB är en av de ledande leverantörerna inom värmepumpar och kylteknisk utrustning på den svenska marknaden. Vi har som målsättning att förutom erbjuda ett brett sortiment av produkter, även ge unika värden som gör att våra kunder och installatörer blir kompetenta och konkurrenskraftiga på sina respektive marknader. Detta omfattar allt från produktkunskap till garantiansvar.

Men på FG Nordic går vi ännu lite djupare i relationen med både våra kunder och leverantörer då vi är övertygade om att vi blir mer framgångsrika om vi utvecklar våra marknadspositioner och agerar tillsammans. Detta i en relation präglad av ömsesidighet, respekt och erfarenhetsutbyte. Detta har vi konceptualiserat under devisen; Let’s do business together – ett affärskoncept för ömsesidiga och bättre affärer.

Tillsammans kan vi göra mer för alla!

 

Det är vi som är FG Nordic

FG Nordic AB är sedan 2004 generalagent i Sverige för japanska Fujitsu Generals klimatsystem och sedan 2011 för italienska MTA:s högkvalitativa vätskekylare i Sverige, Norge och Finland.

FG Nordic har ett komplett program för värme och kyla, produkter som stärker din position på marknaden. FG Nordic sätter alltid kunden och sina uppdragsgivare i fokus och erbjuder kvalificerad personlig teknisk support och service samt ett snabbt agerande.

Ingen kund är heller för stor eller för liten för FG Nordic. Och oavsett storlek behandlas alla på samma seriösa sätt. Den kompetens och det kunnande som finns inom företaget ställs reservationslöst till kundernas förfogande.

Det var det där med kunden i fokus...

FG Nordics vision

Vi skall alltid sträva efter högsta kvalitet inom FG Nordics samtliga verksamhetsområden och en position där vi rekommenderas som den basta affärspartnern och arbetsgivaren inom kyla- och värmebranschen.

 

Hur vi arbetar...

FG Nordic fokuserar på människor och partnerskap. Affärer gör man med människor och för människor. Alla i näringslivet har samma mål – resultatet och att vinna. Alla vet också att detta kommer som en konsekvens av en väl genomförd plan och ett bra utfört arbete. Vi på FG Nordic vill ställa upp för alla våra kunder och göra allt som vi bara kan för att hjälpa till och supporta med vad som behövs för att vinna på marknaden.

Därför har vi tagit fram ett komplett program som bland annat innehåller:
• Analys av möjligheter till gemensam utveckling på marknaden
• Produktguide anpassad till marknadens behov
• Hjälp med offertpresentation
• Snabba leveranser (det flesta produkterna finns på lagret i Sverige)
• Marknadsföringssupport
• Bred teknisk support
• Utbildningar
• Ekonomisk rådgivning
• Certifiering 

Alltid en grad varmare...

Certifikat FG Nordic

Eurovent
Eurovent

Genomföranden FG Nordic

Kontakta oss FG Nordic

Adress
Kontakta oss
www.fgnordic.se [javascript protected email address] +46 (0) 31 33 665 30
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?