Tillverkare
SE
EU
Fläktar

Mer om Fumex

Marknadsledande produktbredd


Vi har idag marknadens bredaste sortiment av produkter för evakuering av luftburna skadliga gaser och partiklar. Hela produktprogrammet omfattar allt från punktutsug för industriell- och laboratoriemiljö till utsug för fordonsavgaser, fläktar, styrautomatik, filter samt verkstadsutrustning.

Hög servicegrad och korta leveranstider


Viktiga mervärden är vår kvalitet och snabbhet gällande service/support och leveranser. Tack vare vår rationella monteringsproduktion kan vi ofta erbjuda korta leveranstider. Nycklar till den höga servicenivån är vår strävan att vara tillgängliga samt en hög kompetens som säkerställer kvaliteten på vår support i tekniska frågor.

Närhet och snabbhet genom samverkan och nätverk


Vi har ett nära samarbete med ventilationskonsulter och installatörer som borgar för optimala lösningar både i fråga om produktfunktionalitet och servicemöjligheter för våra slutkunder. Vår nätverksfilosofi ger oss i praktiken en lokal närvaro oavsett våra slutkunders geografiska läge.

Ständig utveckling av fler rena fördelar


Ända sedan starten har vi på Fumex utvecklat våra produkter. Både design-, funktion- och användarmässigt. Ett exempel är hur vi allt mer övergått från plåt till aluminium, något som gör produkterna både mer installations- och användarvänliga. Vi utvecklar även formgivning och utseende, ofta i samarbete med industridesigners. Gemensam drivkraft för alla våra utvecklingsområden är att skapa ännu tydligare och fler, rena fördelar.

Kontakta oss Fumex

Adress
Kontakta oss
fumex.se [javascript protected email address] +46910 – 361 80
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?