Tillverkare
SE
2007
Hela världen
50
CO2Y
Kylaggregat

Film

Mer om Green & Cool World Refrigeration

Green & Cool är världsledande leverantör av transkritiska kylsystem som använder miljövänlig koldioxid (CO2) som köldmedium. Green & Cools anläggningar har en unik miljöprestanda, överlägsen totalekonomi och hög tillförlitlighet, samtidigt som de är mycket användarvänliga. Tack vare Green & Cools utvecklingsarbete är koldioxidkyla numera ett kommersiellt attraktivt alternativ.

Värderingar och vision Green & Cool World Refrigeration AB

Green & Cool levererar kylsystem med låg miljöpåverkan, hög kvalitet och överlägsen totalekonomi. Vi är pionjärer i utvecklingen av kylsystem som använder miljövänlig koldioxid som köldmedium. Den marknadsledande positionen förstärks ytterligare genom att vi prioriterar innovation, kvalitet och kundtillfredsställelse.

Historia Green & Cool World Refrigeration AB

Framtidens kyla är grön – det insåg några svenska entreprenörer tidigt. De började utveckla ett transkritiskt kylsystem med koldioxid som köldmedium redan 2002 och året därpå installerades den första anläggningen i en livsmedelsbutik. Teknikutvecklingen fortsatte och 2007 togs beslutet att lansera varumärket Green & Cool. Därefter har expansionen gått snabbt. För att en mer storskalig tillverkning skulle bli möjlig flyttades hela produktionen till Aubagne i södra Frankrike år 2010.

Karriär och jobb Green & Cool World Refrigeration AB

På Green & Cool är varje medarbetare viktig. Vi arbetar tillsammans för en hållbar framtid. Green & Cools prisvärda, högkvalitativa och miljövänliga kylsystem är en viktig del i utvecklingen mot en grönare värld, vilket i sin tur ger våra kunder konkurrensfördelar.
Är du intresserad av att arbeta hos oss?
Håll utkik efter jobbannonser här på vår webbplats.

Ladda ner Green & Cool World Refrigeration

Produkter Green & Cool World Refrigeration

Kontakta oss Green & Cool World Refrigeration

Adress
Kontakta oss
www.greenandcool.com [javascript protected email address] 46 (0)920-24 54 55
social Media
LinkedIn Facebook
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?