Tillverkare
SE
Eurovent
1981
EU
Fläktar Luftbehandlingsaggregat

Mer om H. Östberg

Vision, innovation och revolution
Östberg har djupa rötter i den svenska ingenjörskonsten, inom vilken innovation och entreprenörskap har blomstrat under flera sekel. Fortfarande präglas svensk industri av tekniskt kunnande i världsklass.

Visionären

Då i början av 1970-talet, var radialfläktar både dyra, högljudda och tog stor plats. Hans Östberg hade en vision om en fläkt som var effektiv, lättmonterad och krävde minimalt med utrymme. Resultatet blev den cirkulära kanalfläkten som idag är ett begrepp världen över.
En ny generation fläktar

Redan ett par år senare kom nästa revolutionerande uppfinning, den rektangulära kanalfläkten. Den hade ännu lägre inbyggnadshöjd och högre kapacitet. Under åren som följer utvecklar Hans Östberg ännu fler generationer kanalfläktar med högre kapacitet, lägre ljudnivå, bättre kvalitet och lägre pris.
Ett mångmiljonföretag

Östberg fläktproduktion startade 1981 och på mindre än femton år utvecklades verksamheten från en liten verkstad till ett mångmiljonföretag. På Östberg arbetar vi med att kontinuerligt vidareutveckla produkterna. Vår innovationskraft är drivet i företaget och vi arbetar för att hela tiden leverera allra högsta kvalitet på marknaden.

Certifikat H. Östberg

Eurovent
Eurovent

Produkter H. Östberg

Kontakta oss H. Östberg

Adress
Kontakta oss
www.ostberg.com [javascript protected email address] +46 (0)226 86000
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?