Tillverkare
DE
TÜV Rheinland
2017
5 år
sonnEC

Mer om NEUTEC

NEUTEC GmbH är en tysk leverantör av tekniskt avancerade och energieffektiva värmeanordningar.


Vår konkurrensfördel bygger vi på att erbjuda den bästa kvaliteten som bekräftats av TÜV Rheinland Group på kortast möjliga tid. Kvalitetssystemet bestående av flera nivåer gör det möjligt för oss att erbjuda den längsta, standardiserade 5 års garantin för enheter.


Våra enheter förenar de bästa europeiska komponenterna med modern och elegant design. Vi kan i själva verket erbjuda enheter som skapas för energieffektiv uppvärmning av: restauranger, kontor, verkstäder, lager, biltvättar, affärer.


och alla byggnader där enheten, förutom uppvärmningsfunktionen, ska smälta in i omgivningen - och skapar en vacker och elegant bakgrund för verksamheten.

Certifikat NEUTEC

TÜV Rheinland
TÜV Rheinland

Kontakta oss NEUTEC

Adress
Kontakta oss
neutec.com.de [javascript protected email address] +49(0)30 40817 2703
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?