Tillverkare
SE
1993
Hela världen
Ozongeneratorer, Syrgaskoncentratorer, Ozondestruktorer, Inblandningssystem, Sensorer & Monitorer, O

Mer om Ozonetech

Våra medarbetare

Produkter i all ära, men minst lika viktigt som bra produkter är att bli väl bemött. För att säkerställa bästa möjliga funktionalitet har vi egen personal för projektering, konsultation samt service och installation. Det finns alltid någon tillgänglig i andra änden för att svara på era frågor. Tveka aldrig att kontakta oss.

Vår serviceorganisation

Vår serviceorganisation ger dig en av marknadens högsta funktionalitet och tillgänglighet. Och sinnesro. Med Ozone Tech Systems övervakningssystem O3Eye™ kan vi kontinuerligt övervaka funktionen hos anslutna ozongeneratorer. Detta gör att vi kan se behovet av service innan funktionsstörningar uppstår, samt rycka ut vid driftstopp.

Vår erfarenhet

Ozone Tech Systems verksamhet grundades 1993 och vi har sedan dess erbjudit ett brett sortiment egenutvecklade ozongeneratorer för luftbehandling och vattenrening. Samtliga våra produkter är tillverkade i Sverige och vi har mångårig erfarenhet från en mängd olika ozontillämpningar. Genom åren har vi samlat ihop ett stort antal nöjda referenser. Våra produkter används för att rena vatten (process-, avlopps-, dricks-, simbassängvatten) och för att rena luft. Luften är bland annat frånluft från restauranger och storkök, rengöring av imkanaler och luktreducering för att möjliggöra återvinning av värme, samt behandling av olika former av luktproblem från t ex roterande värmeväxlare (FTX) för bostäder, fettavskiljare, soprum, sanering av miljögifter och mögel, svavelväten (H2S) m.m.

Vår kundfokus

Vi gör allt för att säkerställa att du känner att vi arbetar som din förlängda arm för att lösa ditt behov. Lyckas vi göra dig eller din uppdragsgivare nöjd kommer vår verksamhet att blomstra och vi kan bli ännu fler problemlösare.

Vårt säkerhetstänk

ozonsensor Vi rekommenderar alltid användandet av ozonvakt (även kallad ozonsensor eller ozonlarm). Den har till uppgift att stänga av ozonproduktionen om ozonhalten i omgivningen överskrider det av Arbetsmiljöverket fastställda nivåvärde för åtta timmar. Ozon är en fantastisk gas som har tjänat människan i över 100 år. Man ska ha respekt för ozon. Liksom klor, är den relativt harmlös i låg dos, men är irriterande i lite högre dos och rent av giftig i riktig hög dos.

Kontakta oss Ozonetech

Adress
Kontakta oss
www.ozonetech.com [javascript protected email address] 08-714 07 01
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?