Tillverkare
SE
CE (Conformité Européenne)
Sverige, Norge
VoltAir®
Luftbehandlingsaggregat

Mer om VoltAir System

VoltAir är luftbehandlingsaggregatet som levererar marknadens bästa återvinning av tempererad luft i fastigheter (FTX). Hemligheten bakom den högeffektiva återvinningen ligger i en patenterad värmeväxlare med unika egenskaper som ger användaren ett långt, ekonomiskt och bekymmersfritt ägande. Värmeöverföringen sker utan överföring av lukter och partiklar mellan till- och frånluften, vilket bidrar till ett gott och hälsosamt inomhusklimat.

VoltAir aggregat finns bland annat installerat i bostäder, kontor, skolor, sjukhus, vårdinrättningar och industrier med goda referenser och resultat. Aggregaten finns för flöden från 0,2 m³/s och uppåt och kan levereras med integrerad styr eller förberedd med plint för att på ett enkelt sätt anslutas till den styr som din organisation använder. Aggregatets enkla uppbyggnad med få komponenter och rörliga delar ger hög servicevänlighet och leverans i platta paket gör det enkelt att få aggregaten på plats. VoltAir är en svensk kvalitetsprodukt.

VoltAir är ett unikt ekonomi-, miljö- och hälsokoncept för luftväxling i fastigheter med mekanisk till- och frånluft. Den beprövade tekniken har lång livslängd och högeffektiv återvinning av energi ur frånluften, vilket resulterar i god driftsekonomi över tid.

VoltAir tillverkas i Torsby med marknadsföring och försäljning i Stockholm. Vi strävar ständigt efter att utvecklas som företag och möta marknadens nya krav på  ansvarstagande ur ett ekonomiskt, miljömässigt och socialt perspektiv. Vår produkt är marknadsledande när det gäller kombinationen ekonomi, miljö och hälsa. En god driftsekonomi, låg miljöpåverkan och ett gott hälsosamt inneklimat.

VoltAir erbjuder ett brett produktsortiment av luftbehandlingsaggregat, fläktrumsväggar och inspektionsluckor. Vi ser en fortsatt positiv trend i marknadens vilja att energieffektivisera och ska även i framtiden, genom ständig utveckling, vara det självklara valet för våra kunder.

Johan Eriksson, VD

Historik

Tekniken som VoltAir®  baseras på har varit känd och beprövad i mer än 25 år. När VoltAir skapades år 2006 samlades kunnande och kompetens  kring tekniken och en ny produkt var född.

Ett omfattande utvecklingsarbete inleddes och testanläggningar togs i drift. 2006 installerades de första aggregaten av typ "VSI", och under 2007 kom uppföljningen med aggregatserien "VSM". 2008 kom succén "VSE", vilken tog VoltAir till en helt ny nivå. Statens Teknologiska Institut "SP"-verifierade 2009 produktens tekniska prestanda och serieproduktion inleddes.

I början av 2010 utökades produktionen med en helt ny lina och de första aggregaten installerades utanför Sverige.

Program och applikationer VoltAir System

Certifikat VoltAir System

CE (Conformité Européenne)
CE (Conformité Européenne)

Genomföranden VoltAir System

Kontakta oss VoltAir System

Adress
Kontakta oss
[javascript protected email address] +46 8 560 365 00
social Media
Facebook
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?