• Kanalfläkt TF-serien Fresh
 • Kanalfläkt TF-serien Fresh
 • Kanalfläkt TF-serien Fresh
 • Kanalfläkt TF-serien Fresh
 • Kanalfläkt TF-serien Fresh
Prev Next
Kanalfläkt TF-serien Fresh

Demonterbar kanalfläkt av axial modell med rak luftgenomströmning. Demonterbarheten av fläktchassit gör det möjligt att enkelt rengöra kanalen invändigt. Fläkten är avsedd för till- eller frånluftsventilation och kan monteras vertikalt eller horisontellt, Fläkten är markerad med en pil som berättar om luftriktningen. Fläkten har tre hastigheter hög, mellan eller låg, detta styrs via el-inkopplingen. Fläkten kan även varvtalsregleras med en motordimmer, samt styras via rumstermostat.

Fråga efter produkt

Ladda ner

symbol Fresh
Profiler: Tillverkare
Huvudkontor: SE
Certifikat: ISO 14001:2004, ISO 9001:2008
Etableringsdatum: 1969
Kapital grupp: Volution Holding Ltd
Affärsområde: Europa
Anställda: 65
Produkter: Väggventiler, Radiatordon, Fönsterventiler, Fläktar
TF100
Lägg till i offerten
TF125
Lägg till i offerten
TF150
Lägg till i offerten
TF200
Lägg till i offerten
Produktbeskrivning

Snabbfakta

 • Kompakt design
 • Hög kapacitet
 • Tre hastigheter
 • Demonterbar
 • Enkel att underhalla

Produktbeskrivning

Beskrivning / användning
Demonterbar kanalfläkt av axial modell med rak luftgenomströmning. Demonterbarheten av fläktchassit gör det möjligt att enkelt rengöra kanalen invändigt. Fläkten är avsedd för till- eller franluftsventilation och kan monteras vertikalt eller horisontellt.

OBS! Fläkten far inte användas som rökgasfläkt eller i explosiv miljö, den inkommande luften far inte överstiga en temperatur av +40 grader C.

Montering
Fläkten kan monteras horisontellt eller vertikalt i kanal. Skruva fast fläkten i en träregel eller annan lämplig konstruktion. Det är rekommenderat att en minsta kanallängd pa ca 1 m föregar fläkten d.v.s.pa ”sugande sidan” och vid vertikal installation är det viktigt att kanalöppningen är försedd med galler eller liknande som förhindrar att lösa partiklar och vatten kan komma in till fläktmotorn. Anslut kanal pa en eller bada sidor beroende pa användning. Se till att montaget blir stabilt.

Underhall
Fläkten bör rengöras nagon gang per ar för optimal funktion. Innan rengöringen skall fläkten göras spänningslös, genom att lossa de tva klämmorna pa fläktens ena sida underlättas rengöringen. Fläkten kan sedan rengöras med fuktig trasa eller liknande.

Garanti
Fläkten har fem ars garanti mot fabrikationsfel. Reklamation görs till inköpsstället.

Miljö och atervinning
Produkten är märkt med WEEE-symbolen som visar att den inte far slängas bland hushallssoporna utan den ska atervinnas pa lämplig atervinningsplats i respektive kommun. Fresh AB är anslutet till Sveriges lands-omfattande system för atervinning, enligt europeiska WEEE direktivet.

Specifikationer

Fresh TF100 3-hastigheter (lag/mellan/hög)
Spänning: 220-240 VAC, 50 Hz
Märkström 0,10/0,10/0,11 A
Effekt: 21/23/25 W
Ljudniva: 21/24/27 dB(A) 3m
Kapacitet: 201/239/315 m3/h
Max tryck: 110/130/162 Pa
Max lufttemperatur: 40° C
Kapsling: IP44, CE-märkt

Fråga efter produkt
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?