Luftbehandlingsaggregat Modul Östberg

Module (M) finns i 36 storlekar upp till ca 30 m3/s.
Modulaggregaten är konstruerat för att erbjuda största möjliga kostnads- och drifteffektivitet samt låga servicekostnader, och kan kombineras på en mängd olika sätt.

H. Östberg
Profiler: Tillverkare
Huvudkontor: SE
Certifikat: Eurovent
Affärsområde: EU
Etableringsdatum: 1981
Produkter: Fläktar Luftbehandlingsaggregat
Fråga efter produkt
Produktbeskrivning

Östberg Module kan fås som tillufts- eller frånluftsaggregat, tvåvåningsaggregat med roterande värmeväxlare eller batterivärmeväxlare, alternativt enplansaggregat med till- och frånluft samt batterivärmeväxlare. Aggregaten kan anpassas för placering både inomhus och utomhus, där utomhusutförandet är försett med tak, huvar, galler och extra tätningar. Som standard ingår kammarfläktar med EC-motorer, alternativt IE2/3-motorer eller PM-motorer.

Styr- och reglerutrustning kan erhållas efter behov och önskemål, och shuntgrupper kan väljas till för våt-, värme- och/eller kylreglering.
Vi erbjuder flera olika leveransalternativ för våra modulaggregat. Du som kund kan välja att få modulerna levererade helt eller delvis ihopsatta, i lätt demonterbart utförande eller som platta paket om transportvägarna erfordrar detta. Vi kan också erbjuda slutmontering som då sker på montageplatsen med hjälp av våra egna montörer.

Fråga efter produkt
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?