Luftridåer AC25 VEAB HEAT TECH

AC25 är en luftridå lämplig för butiker, kontor, rulltrappor, teater och andra offentliga lokaler. Med reglerenheterna Basic med grundfunktioner eller Competent med smarta funktioner, som underlättar handhavandet och sparar energi, kan luftridån anpassas efter varje behov.

Fråga efter produkt

Ladda ner

symbol VEAB HEAT TECH
Profiler: Tillverkare
Huvudkontor: SE
Certifikat: ISO 14001:2004, ISO 9001:2008
Etableringsdatum: 1967
Anställda: 90
Affärsområde: Hela världen
AC25-E
Lägg till i offerten
AC25-W
Lägg till i offerten
Produktbeskrivning

Luftridåer AC25 VEAB

AC25 är en luftridå lämplig för butiker, kontor, rulltrappor, teater och andra offentliga lokaler. Med reglerenheterna Basic med grundfunktioner eller Competent med smarta funktioner, som underlättar handhavandet och sparar energi, kan luftridån anpassas efter varje behov.

 • Integrerat kontrollsystem PLS med förprogrammerade inställningar
 • 3 fläktsteg
 • Horisontellt montage (väggkonsoler medföljer)
 • Längder 1, 1,5 och 2 m
 • Rekommenderad installationshöjd max 2,5 meter*
 • Fronten är lätt demonterbar, vilket underlättar installationen och underhållsarbetet.
 • CE-märkt


Typer/kapacitet

 • AC25-E (elvärme)
 • AC25-W (vattenburen värme)


Reglering

Luftridån har integrerat styrkort PLS. Detta kompletteras med reglerenheten Basic (PLSB) eller Competent (PLSACY), som underlättar handhavandet, sparar energi och möjliggör optimal anpassning till varje användningsområde. En PLSB eller PLSACY kan styra flera enheter parallellt (max 9 st).


Utförande

Korrosionsskyddat hölje i varmförzinkad och pulverlackerad stålplåt. AC25-W har ett inbyggt filter som skyddar vattenbatteriet. Filtret är åtkomligt för rengöring. Färg front: vit, RAL 9016, NCS S 0500-N.  Färg galler, bakstycke, gavlar och konsoler: grå, RAL 7046.


Elinstallation

Aggregaten har inbyggda styrkort PLS med modularkontakter för enkel anslutning av externa komponenter.
Aggregat med elvärme
Aggregaten är avsedda för fast installation. Kraftmatningen (400V3N~) ansluts på kopplingsplinten i  kopplingsutrymmet. För 2-meters aggregat krävs dubbla kraftmatningar.
Aggregat med vattenburen värme
Aggregaten levereras internt färdigkopplade med 1,5 m sladd och stickpropp 230V~ för manöverspänning och fläktdrift. Det inbyggda kretskortet har utgång för anslutning av 230V ventilmotor. Vattenbatteriet har 2x Ø15 mm anslutningar (släta kopparrör)  på aggregatets ovansida

Montering

Luftridån monteras horisontellt med utblåsöppningen nedåt så nära dörren som möjligt. Montering på vägg görs med medföljande konsoler. Montering i tak med pendlar eller gängstänger (tillbehör). Vid breda öppningar kan flera aggregat monteras direkt intill varandra.

Luftridåer AC25 VEAB måttskiss

Luftridåer AC25 VEAB HEAT TECH - 1

Luftridåer AC25 VEAB HEAT TECH - 2

Fråga efter produkt
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?