De nya kompressorerna 8,5 TR och 11 TR med variabel hastighet och IDV

9 nov. 2018 Danfoss har utökat sin populära VZH-serie med de nya kompressorerna 8,5 och 11 TR (*) med variabel hastighet och IDV (**). Detta innebär att man kan erbjuda tillverkare av kommersiella kylaggregat marknadens mest kompletta urval scrollkompressorer lämpade för HVAC-system.

Ny Danfoss lösning ger ännu mer effektiv CO2 kylning i alla typer av klimat

6 nov. 2018 Med den nya lösningen CO2 Adaptive Liquid Management (CALM) från Danfoss utökas portföljen med lösningar för CO2 kylning för tillämpningar inom livsmedelshandeln. I CALM ingår nya Liquid Ejector i kombination med den innovativa kylmöbelstyrningsalgoritmen – Adaptive Liquid Control (ALC), vilket säkerställer optimal vätskehantering. I och med att Danfoss CO2-portfölj nu har...

Vexve har utvecklat den första intelligenta ventillösningen för underjordiska fjärrenerginätverk

6 nov. 2018 Moderna kraftverk är långt automatiserade och kundmätare kan avläsas på distans, men det underjordiska fjärrenerginätverket är fortfarande ett svart hål vad gäller information. Den nya intelligenta ventillösningen, som kom till utifrån energiverkens behov, tillhandahåller verktyg för att optimera nätverket, förbättra tillförlitligheten och effektivisera underhållet....
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?