7 mars | Aeroventic
5.0
13-16 mars möter du FG Nordic och SKIAB på Mostra Convegno Expo i Milano!

fgnordic.se

Vi har nöjet att tillsammans med Klimor och Kaisai presentera deras ventilations- och luftkonditioneringslösningar på MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT – the world’s leading exhibition, Mässan äger rum i Milano 13-16 mars. Dessutom kommer vi att guida er bland våra andra leverantörers montrar såsom Fujitsu, MTA och Clivet.

Träffa oss på plats i Milano!

Vi kan erbjuda er en unik möjlighet, att få en helt egen guidning av oss på mässan och träffa våra leverantörer. Ni får då en personligare relation med deras representanter och se alla nyheter som dessa presenterar. Vi från FG Nordic och SKIAB finns på plats tisdag till torsdag.

Kontakta oss via mail eller på telefon 031-336 65 30 eller via mail: office@fgnordic.se för att boka en tid som passar er.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?