26 juni 2017 | Aeroventic
4.7

AF Gruppen har ingått ett avtal med Haslemann AS om byggnation av den femte etappen i bostadsprojektet ”Krydderhagen” på Hasle.

AF Gruppen bygger 144 lägenheter på Hasle - 1AF Gruppen har ingått ett avtal med Haslemann AS om byggnation av den femte etappen i bostadsprojektet ”Krydderhagen” på Hasle. Bostadsutvecklingsbolaget Haslemann AS ägs till lika delar av AF Gruppen och Höegh Eiendom AS.

Krydderhagen utgör bostadsdelen av HasleLinje. HasleLinje är ett nytt näringslivs- och bostadsområde som ligger centralt på Hasle i Oslo. Totalt planeras för 700–800 bostäder på HasleLinje, varav ca 550 utvecklas av AF Gruppen och Höegh Eiendom AS.

Den femte byggetappen omfattar uppförande av 144 lägenheter fördelade på 4 fastigheter med källare. Byggetappen planeras genomföras som en totalentreprenad och kommer att ha ett värde på 353 miljoner NOK exkl. moms. Arbetena startar i augusti 2017. Projektet förväntas vara slutfört under 1:a kvartalet 2019. Ett förbehåll för byggstarten är att förhandsförsäljningen är tillräcklig.

-        Krydderhagen har fått ett mycket gott mottagande bland bostadsköpare i huvudstaden, och vi ser fram emot att komma igång med bygget av nästa etapp på Hasle, säger Morten Grongstad, koncernchef för AF Gruppen.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?