7 juli 2017 | Aeroventic
4.3

AF Gruppen har skrivit kontrakt med tjänstepensionsbolaget Alecta om uppförande av ca 20 000 kvm kommersiell yta i stadsdelen Krokslätt i Göteborg.

AF har fått i uppdrag att bygga en kontorsbyggnad om 8 plan med ett tillhörande garage under mark. Byggnaden som totalt omfattar ca 20 000 kvm ska byggas ihop med Mektagonen, en befintlig kontorsfastighet, som även rymmer hotell, gym och butiker. 

Projektet ska utföras i en totalentreprenad i samverkan och ordervärdet uppgår till ca 400 mkr inklusive hyresgästanpassningar i befintlig fastighet. Beräknad byggstart är Q3 2017.

- Vi tackar för förtroendet ifrån Alecta och ser fram emot att starta ett nytt projekt i en attraktiv del av Göteborg. Det är ett viktigt projekt för vår kommersiella verksamhet i Göteborg och för AF Gruppens tillväxtstrategi i Sverige, säger Morten Grongstad, koncernchef i AF Gruppen.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?