28 sep. 2017 | Aeroventic
5.0
AF Gruppen har tilldelats kontrakt av Forsvarsbygg

AF Gruppen har tilldelats ett kontrakt av Forsvarsbygg för utförandet av entreprenaden Hangarer vid Ørland flygflottilj.

Arbetena utförs vid Ørland flygflottilj och består av byggnation av 12 hangarer.

Arbetet inleds i november 2017 och beräknas vara klart 2020. Kontraktet är en huvudentreprenad och värdet uppskattas till 614 MNOK, exkl. moms.

- Projektet passar AF Gruppen mycket bra. Vi har flera pågående entreprenader för Forsvarsbygg på Ørlandet och är mycket nöjda med att Forsvarsbygg valde AF Gruppen för ännu ett projekt för utvecklingen av Ørland flygflottilj, säger Morten Grongstad, koncernchef för AF Gruppen.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?