29 aug. 2017 | Aeroventic
4.5
AF Gruppen har tilldelats nytt kontrakt inom massivträ

Oppegård kommun har tilldelat AF Gruppen (AFG) ett kontrakt för att uppföra omsorgsbostäder på Edvard Griegs Vei (EGO) på Kolbotn.

Kontraktet omfattar byggnation av en byggnad med omsorgsbostäder med tillhörande servicefunktioner, ett dagaktivitetscenter och en bas för hemtjänsten. Byggnaden har 72 omsorgsbostäder på 50–55 m2 och består av 5 våningar samt källare. Byggnadens yta är knappt 10 000 m2, där de fyra översta våningarna ska byggas i massivträ. Kontraktet omfattar även upparbetning av ytor utomhus och nödvändig infrastruktur.

Arbetet förväntas påbörjas under hösten 2017 och stå klart i början av 2019. Kontraktet är en generalentreprenad med ett värde av 210 miljoner NOK exkl. moms.

- Det här är ett projekt som passar oss mycket bra. AF Gruppen har redan utfört och har flera pågående projekt där massivträ är ett centralt byggelement. Det är positivt att se att etableringen av AF Nybygg och satsningen på offentliga projekt ger utdelning, säger Morten Grongstad, koncernchef för AF Gruppen

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?