28 nov. 2017 | Aeroventic
4.0
Air-site: Eurovent-certifiering

air-site.com

Air-Sites luftbehandlingsserie GreenMaster har tilldelats den respekterade bransch-märkningen Eurovent. Med certifikatet får Air-Site tillgång till en mycket större marknad, som i sin tur kan dra nytta av branschledande prestanda inom ventilation och värme.

License to ventilate!

Eurovent är i hamn. Grattis fastighetsbranschen!
 
Tio år efter att Air-Site byggde det första aggregatet för frikyla i garaget hemma i Kullavik söder om Göteborg har vi nu kommit till företagets största milstolpe! Vi har efter en 18 månader lång certifieringsprocess fått den respekterade branschmärkningen Eurovent. Jag, Tomas Nilsson, och mina kollegor firar förstås men gläds framförallt över att kunna hjälpa många fler fastighetsföretag med vår energieffektiva teknik.

Så välkomna till Air-Site – nu är vi certifierade!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?