21 dec. 2017 | Aeroventic
4.5
AmberAir i hygeíenutförande finns nu med helintegrerat styrsystem!

Salda

Under förra året lanserade SALDA det första av Eurovent certifierade aggregatet på marknaden i hygienutförande.AmberAir i hygienutförande fick väldigt stor uppmärksamhet, speciellt på de Skandinaviska marknaderna.Nu har vi enligt kundernas önskemål utvecklat ett helintegrerat styrsystem: Allt kablage är förlagt i aggregatet och styrkort placerat i dörrar. AmberAir i hygienutförande blir därmed ännu användarvänligare!

HYGIEN OCH KOMFORT FÖR SJUKHUS OCH OFFENTLIGA BYGGNADER

Saldas nya aggregat i hygienutförande utvecklades AmberAir, testades och godkändes enligt Eurovent Certifierings företagets nya standard för luftbehandlingsaggregat i hygienutförande. Aggregatens pålitlighet och servicevänlighet är högre än  vad VDI 6022 standarden kräver. AmberAir luftbehandlingsaggregat i hygienutförande visar sig vara det mest servicevänliga aggregatet på marknaden.

De viktigaste fördelarna:

* Toppklass SW50+ hölje: överträffar Eurovents krav.
* Stora valmöjlighet: luftflöde från 1000 upp till 80.000 kubikmeter, ett stort antal komponent varianter
* Antimikrobiellt: alla icke metalliska delar i aggregatet (tätningsmedel, packningar filter, etc.) hat testats enligt EN ISO 846 standard för att bevisa att det är omöjligt för bakterietillväxt
* Korrosionsklass C3 enligt EN ISO 12944-2 på alla metalldelar inuti i aggregatet (paneler, skenor, bärande konstruktion och komponenten i sig), Dropptråg i rostfritt stål EN 1.4301 (AISI304).
* Enkel att underhålla: snabb åtkomst eller enkelt flyttbara komponenter för att säkerställa en korrekt rengöring.

Hygien 1 aggregaten är designade för kontorsbyggnader, skolor, hotell och andra offentliga byggnader;
Hygien 2 aggregaten är designade för att möta kraven för sjukhus.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?