7 sep. 2018 | Aeroventic
4.5
Beijer Ref bakom första miljöanpassade kylsystemet hos detaljhandeljätten Metro i Kina

beijerref.com

Installationen öppnar för större marknad i Kina.

I Kina pågår en aktiv utfasning av köldmedierna HCFC och HFC. Den tyska detaljhandelskedjan Metro AG har därför valt Beijer Refs dotterbolag SCM Frigo som leverantör av kedjans första CO2-transkritiska kylsystem. Tekniken kommer att installeras i Metros grossistbutik i Peking senare i år. Händelsen blir en stor milstolpe inom området för koldioxidutsläpp i Kina.

“En framgångsrik installation kan snabbt expandera marknaden i Kina eftersom fler utländska företag kommer att känna sig trygga med att använda CO2 som köldmedium”, säger Per Bertland, CEO för Beijer Ref.

Metro AG har tidigare kommunicerat sitt mål att minska användandet av F-gaser i butiker över hela världen med 95% före 2030.

“Vi är stolta över att bli utvalda som partner till Metro - en detaljhandelskedja med betydande storlek och inflytande på marknaden - i deras strävan att implementera mer miljövänliga köldmedium. Vi jobbar kontinuerligt för att kunna erbjuda de mest effektiva och gröna alternativen och ser fram emot installationen senare i år”, avslutar Per Bertland.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?