11 jan. 2018 | Aeroventic
4.0
Besök oss på Nordbygg i Stockholm och MCE i Milano under 2018!

salda.se

Salda ställer traditionellt ut på ventilationsbranschens största mässor. Besök vår monter på MCE i Milano (monter: F43, hall 15, 13-16 mars 2018) och Nordbygg i Stockholm (monter A42:40, 10-13 april 2018).

Vi har flera spännande nyheter att visa på mässan bl a nyutvecklade luftbehandlingsaggregat. Vår personal är redo att besvara dina frågor. Ta gärna kontakt med någon av våra säljare om du vill boka ett personligt möte. Vi ser fram emot att träffa dig!

Nordbygg 2018: http://www.nordbygg.se
Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?