22 dec. 2017 | Aeroventic
5.0
Caverion installerar el, vs, ventilation samt kyla i två förskolor i Borås

Caverion Sverige, pressmeddelande, 2017 12 21

Arbetet, som är en totalentreprenad, pågår från december 2017 till april 2019 med produktionsstart i mars 2017. Värdet är 17 MSEK, slutkund är Borås Stad och beställare Tage & Söner i Varberg AB.

Kraven är höga vid installationer i förskolor.

"För oss är det viktigt att välja ett stabilt företag med gott rykte som tillsammans med oss kan nå ett resultat som gör vår kund nöjd" säger Marie Bengtsson, entreprenadingenjör, Tage & Söner.

Caverion har även tidigare erfarenhet av att samarbeta med Tage & Söner. Andreas Mellstedt, installationschef Caverion, ansvarar för uppdraget.

"Det är en fördel att vi har erfarenhet av både förskolor och Borås Stads förväntningar på resultatet. Här finns specifika kvalitets- och miljökrav då byggnaderna är miljöklassade."

För mer information, kontakta
Andreas Mellstedt, installationschef, Caverion
+46 70 313 87 22
andreas.mellstedt@caverion.comVad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?