31 okt. 2017 | Aeroventic
4.3
Danfoss Cooling presenterar den nya Formeln för effektivitet

Den 6 september ringde vi yrkesmän världen över med ett djärvt meddelande: ”Vi har utvecklat en ny formel för effektivitet som hjälper yrkesmän att förbättra prestandan för industriell avfrostning”. Vi gläder oss till att kunna presentera Formeln för effektivitet.

Formeln för effektivitet inom industriell kyla består av endast två delar – två delar som var för sig ger imponerande resultat och tillsammans överlägsen effektivitet. Det är en formel som förenar de välkända fördelarna med Danfoss ICF-ventilstation med den effektivaste kända avfrostningsmetoden – vätskedräneringsmetoden – i en spjutspetslösning för industriella avfrostningslösningar.

Välkomna Danfoss nya ICFD-avfrostningsmodul
Danfoss nya ICFD-avfrostningsmodul är resultatet av vår Formel för effektivitet. Den är en vätskebaserad dräneringsmodul paketerad i vår allmänt erkända ICF-ventilstation. Genom att paketera en vätskebaserad dräneringsmodul i vår allmänt erkända ICF-ventilstation gör lösningen det möjligt för yrkesmän att utrusta en förångare med ICF-ventilstationer över de våta sugledningarna, vätskeledningarna, varmgasledningarna och dräneringsledningarna för avfrostning.

Den nya ICF-avfrostningsmodulen är utvecklad för att kyla av där det behövs och bidra till optimal effektivitet inom industriell kyla. Den förbättrade effektiviteten ger en positiv kedjereaktion med ytterligare fördelar. Vi kan nämna några av dem. ICF-avfrostningsmodulen:

 • minskar energiförbrukningen
 • minskar belastningen på kompressorn
 • frigör kompressorkapacitet
 • förbättrar drifteffektiviteten
 • ökar installationens effektivitet
 • förbättrar avfrostningsprestandan 

Undersök hur ICF-avfrostningsmodulen – eller Formeln för effektivitet som vi har vant oss vid att kalla den – kan förbättra din verksamhet genom att besöka ICFdefrost.danfoss.com.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?