11 sep. 2017 | Aeroventic
4.3
DATACENTER & ICT

FläktGroup storssatsar på energieffektiv kylning av datacenter och liknande miljöer såsom serverhallar, switching rooms, datahallar och så vidare.

Efter sammanslagning av FläktWoods och DencoHappel marknadsförs DENCOs produktportfölj under gruppnamnet FläktGroup. 

Klicka här för att läsa mer!

Jörgen Eriksson

DATACENTER & ICT - 1Jörgen Eriksson, Key Account Manager för Data Center & ICT kyla, har under 2017 börjat hos oss på FläktGroup och fungerar som en dedikerad resurs för affärssegmentet Datacenter & ICT kyla. Jörgen Eriksson har lång erfarenhet inom datakyla, komfortkyla, telekommunikationskyla och värmeväxlare både för den svenska och globala markanden de senaste 17 åren. Jörgen har hjälpt de stora telekombolagen och operatörerna runt om i världen med enegieffektivisering, frikyla, luftkonditionering, data- och telekomkyla samt AC/DC kraftutrustning och backupsystem.

Tel: 072 - 147 18 75
Mail: jorgen.eriksson@flaktgroup.com

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?