30 mars | Aeroventic
EKO ProkPakt Kompaktaggregat

ekovent.se

Våra Eurovent -certifierade kompaktaggregat har utvecklats enligt dom senaste trenderna inom HVAC tekniken, som kräver optimal utrymmesplanering, högspecialiserade lösningar och snabbt installationssystem baserat på plug-play konceptet.

Hög effektivitet uppnås genom att kombinera toppmoderna komponenter och programvara, snabb och enkel installation och lätt underhåll minimerar livscykelkostnaden för produkterna. Ett brett utbud av ytterligare funktioner, ex vis värmepump, VRV/VRF-kompatibilitet, m m markerar dessa aggregat som unika produkter tillgängliga på marknaden.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?