8 jan. 2018 | Aeroventic
4.0
Ekovent: Håkan Askemar, ny regionchef i Stockholm

pixabay.com

Vår nya regionchef i Stockholm heter Håkan Askemar och han kommer att arbeta med våra ventilationsprodukter, fläktar och luftbehandlingsaggregat.

Ekovent: Håkan Askemar, ny regionchef i Stockholm - 1Håkan har en gedigen erfarenhet från ventilationsbranschen och kommer närmast från Systemair Sverige AB där han var Regionchef Nord. Dessförinnan har han även haft olika roller på Bevego, Ahlsell och Lindab. Ekovent är ett bolag jag haft kontakt med sedan jag började i branschen och jag ser fram emot att nu få chansen att arbeta med utvecklingen av regionen. ”Marknaden är god och möjligheterna i regionen är spännande" säger Håkan på frågan om vad han ser fram emot i sin nya roll som regionchef hos EKOVENT. Vi hälsar Håkan varmt välkommen!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?