8 jan. 2018 | Aeroventic
4.3
Ekovent: Maria Persson – ny Produktionschef

pixabay.com

Vår nya produktionschef heter Maria Persson. Med Maria får vi en initiativrik och drivande produktionschef som kan tillvarata den väl fungerande produktion vi har idag men som också har förmågan att lyfta vår produktion till ännu högre nivåer i takt med företagets tillväxt.

Ekovent: Maria Persson – ny Produktionschef - 1Maria är i grunden civilingenjör, en utbildning hon kompletterat med en MBA från Warwick Business School. Hon har arbetat med tillverkning och supply chain management i många olika befattningar, bland annat hos Pipe Chain, USA, Consafe, Sony Ericsson, Johns Manville i Sverige. Närmast kommer hon från Wayne Fueling Systems där hon arbetade som Operations Director.

Vi hälsar Maria varmt välkommen!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?