11 maj 2018 | Aeroventic
EKOVENT:s nya brand-/brandgasspjäll monteras utan drevning och efterlagning.

ekovent.se

Ny serie brandspjäll, EasyLine som monteras utan drevning, efterlagning eller andra tillbehör, ett nytt kostnadsbesparande och säkert monteringssätt.

Vill du se en film om det nya monteringssättet så hittar du den här

Brand-/brandgasspjäll EKO-SRBG1 är ett spjäll som monteras i brandavskiljande byggnadsdelar utförda enligt brandteknisk klass EI 60 utan drevning och efterlagning eller 
i kanal. Läs mer under ”Produkten”.

Brand-/brandgasspjäll EKO-SRBG2 är ett spjäll som monteras i brandavskiljande byggnadsdelar utan drevning och efterlagning klass EI 60, alternativt med drevning och efterlagning klass EI 120. Läs mer under ”Produkten”.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?