5 apr. 2018 | Aeroventic
4.5
Ekovent: Välkommen till Nordbygg!

nordbygg.se

Ny serie Eurovent-certifierade kompaktaggregat med färdiginstallerade styr och reglersystem med integrerad kyla och värmepump.

EKO e-Line takhuvar är en ny serie takhuvar konstruerade för mycket låga tryckfall och har en unik konstruktion för att på ett mycket effektivt sätt förhindra vatteninträngning.

Ny serie brandspjäll, EasyLine, med nytt kostnadsbesparande monteringssätt.

VAV-lösningar med marknadens bredaste produktsortiment och smarta kostnadsbesparande styrsystem som förenklar installation och driftsättning.

Välkommen!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?