16 juli 2018 | Aeroventic
Exklusivt EU-projekt öppnar Asien-marknaden för Ozonetech

ozonetech.com

Idag har vi tillsammans med 50 andra utvalda europeiska företag fått en snabbfil in i East Asia. EU-projektet har handplockat framgångsrika företag som uppfyller den asiatiska marknadens höga kvalitetskrav. EU-programmet löper under hela 2018 och är fyllt av aktiviteter.

Vi kommer få närkontakt med utvalda dynamiska marknader och etablera affärskontakter med lokala företag via matchningsprogram, större event och personliga möten. På fotot ser du vår man till höger tillsammans med andra utvalda europeiska företags representanter.

East Asia includes mainland China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Japan, Mongolia, North and South Korea.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?