4 juli 2018 | Aeroventic
4.8
Fantastiskt mottagande för Kaisai

fgnordic.se

FG Nordic Group har under våren lanserat egna varumärket Kaisai på de svenska och nordiska marknaderna. Mottagandet har varit fantastiskt.

Kaisai är en ny serie konkurrenskraftiga luftkonditioneringsprodukter och -system anpassade för såväl kommersiella fastigheter som bostäder. Sortimentet består av vägg-, golv- och takmonterade luftkonditioneringsaggregat och multisplit-system samt portabla aggregat och värmepumpar. Produkterna lever upp till marknaden och myndigheternas krav avseende miljöskydd, säkerhet, energieffektivitet, bullerreducering, användarvänlighet och garantier. De bygger på högpresterande och energieffektiv inverterteknik och uppfyller EU:s ekodesigndirektiv (ErP) och har R32 som köldmedium samt en 3-årig materialgaranti. De är också utrustade med Wi-Fi för styrning via smartphone.

– Kaisais högkvalitativa produkter uppfyller alla tekniska och miljömässiga krav och är användarvänliga, energieffektiva och därtill mycket konkurrenskraftiga prismässigt. Kaisai kompletterar vår breda produktportfölj på ett mycket bra sätt och sortimentet har fått ett mycket positivt mottagande och efterfrågan har varit mycket stor, kommenterar FG Nordic Groups VD Magdalena Rozmiarek.

Varumärket Kaisai finns idag representerat i närmare 20 länder i Europa och FG Nordic Group kommer att vara exklusiv representant på den nordiska marknaden. 

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?