10 sep. 2018 | Aeroventic
5.0
FG Nordic: Sommar med Ernst på TV4

fgnordic.se

Vi är väldigt stolta att FG Nordic i samarbete med Polarpumpen blivit utvalda av produktionsbolaget Brand New Content för ett samarbete under inspelningen av Sommar med Ernst i TV4.

Efter en makalöst varm och härlig sommar, där framför allt Fujitsus kylprodukter sålt som smör i just solsken, går vi nu mot höst med fokus på att få värme i stugorna. Fördelen med Fujitsus värmepumpar är att de levererar både svalkande kyla på sommaren och behaglig värme på vintern.

För en värmepump har många goda egenskaper som bör uppmärksammas. Därför är vi väldigt stolta att FG Nordic i samarbete med Polarpumpen blivit utvalda av produktionsbolaget Brand New Content för ett samarbete under inspelningen av Sommar med Ernst i TV4.

Se programmet i TV4 torsdagen den 30 augusti klockan 20.00 eller på TV4 Play via länken nedan.

www.tv4play.se/program/sommar-med-ernst

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?