4 jan. 2018 | Aeroventic
Frico: Ny prislista för 2018!

pixabay.com

Årets prislista är laddad med nya produkter och regleringar! Inte mindre än nio stycken produkter är nya i Fricos sortiment för 2018.

Klicka här för att komma till prislistan

2018 har vi äran att presentera vårt ännu bredare sortiment av 
infravärmare: Infrasmart IHS, Infragold IHG, Infraduo IHD och Infrapalm IHPA. De nya modellerna finns med svagt sken, för mycket lång livslängd, med lampor och med inbyggd smart reglering för styrning med App, fjärrkontroll eller inbyggd brytare. Vi har även en ny reglering som gör det möjligt att trådlöst styra våra infravärmare.

På kylrumsfronten har vi kompletterat våra ridåer med PAECS och PAEC3200. Snyggt och enkelt för ditt kylrum. PAEC(S) tillverkas med EC-motor och steglös styrning av luftflödet.

Hör gärna av dig om du vill få hjälp med dimensionering eller placeringstips. Våra kontaktuppgifter hittar du i prislistan och här på hemsidan.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?