16 okt. 2017 | Aeroventic
4.0

Lockas du av att bli en del av ett teknikfokuserat och framgångsrikt företag där du får arbeta inom produktutveckling? Frico erbjuder dig att bli en del av en spännande bransch och på ett trivsamt företag där man värnar om individuell utveckling.

Frico AB tillverkar och marknadsför produkter för ett komfortabelt inomhusklimat. Företaget som grundades på 1930-talet är väletablerat och finns representerat världen över, med huvudkontor i Göteborg, där det i dagsläget arbetar cirka 40 personer. Företaget erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter utifrån vad du som individ har intresse av att utvecklas inom i din karriär.

Arbetsuppgifter
I denna tjänst ingår du i R&D gruppen bestående av sex personer. Du har ett linjeansvar över styr och regler och du arbetar i olika projekt med kravställning mot leverantörer för utveckling, testning och anpassning av Fricos produkter. Du arbetar i produktutvecklingsfasen, har kontinuerlig kontakt med leverantörer och tar vid i lanseringsfasen. Rollen innebär även att du är med vid framtagandet av bland annat underlag för manual- och marknadsdokumentation, du är väl insatt i den tekniska utvecklingen av Fricos produktsortiment och du kommer vara involverad i utbildning och support till företagets support- och säljavdelning. Du kommer att bli insatt i ett större pågående projekt som du på sikt kommer att agera produktansvarig för.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom produktutveckling och/eller teknisk support 
• Tidigare erfarenhet av arbete inom styr & regler
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Grundläggande kunskaper inom PLC-programmering
• Meriterande: eftergymnasial teknisk utbildning, kunskaper inom elektronik, kunskaper i tyska

För att trivas och lyckas i denna roll har du ett stort teknikintresse och du lockas av att arbeta i en roll där du får ta stort ansvar. Du har förmåga och intresse att arbeta med andra människor, du trivs med många kontaktytor och du är trygg i situationer där du får knyta nya kontakter. Din lösningsfokuserade inställning och din förmåga att hantera utmaningar och problem kommer att vara uppskattad i denna roll. Vidare kan du skapa och hålla struktur i ditt arbete och du är van vid att arbeta mot dead lines. Vi ser även att du gärna tar initiativ, kommer med förslag och att du är effektiv i att driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Start: enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: enligt överenskommelse

Sök tjänsten här

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?