23 nov. 2017 | Aeroventic
GÅNGJÄRN FÖR ISOLERAD DÖRR SYSTEM KLIMA-FLEX - 180° ÖPPNINGSVINKEL

Industrialas

Med Klima-flex-gångjärnet kan du vända dörren eller helt ta bort den.

Gångjärn för användning på isolerade (dubbelväggiga) dörrar i ventilationsaggregat och luftkonditioneringsaggregat.

Med dörren i öppet läge, kan du enkelt lösgöra dörrdelen från karmdelen utan att behöva använda verktyg. Karmdelen är densamma som för "Låsgångjärn" (sid. 3-155b). Detta gör det möjligt att närsomhelst byta från en vänsterhängd dörr till en högerhängd dörr när detta gångjärn används med låsgångjärnet (sid 3-155a/b). Med denna kombination kan även dörren tas bort helt och hållet.

Universellt vänster- och högermontage med 180º öppningsvinkel. Detaljerna monteras ovanpå dörr och karm med nitar eller skruvar.

Se ritningar, artikelnummer, ladda ner CAD-filer och PDF på svenska produktsidan 3-156.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?