18 okt. 2017 | Aeroventic
5.0
Gasell 2017 också! Tack alla medarbetare för att ni kämpar på när vi växer.

Gasell-utmärkelsen har stor betydelse för oss. Det är ett absolut kvitto på att vi gör skillnad på marknaden. Men det är tufft att växa. Vi tar fram skräddarsydda kundlösningar och bygger dom i våra produktionslokaler i Stockholm. Varje kundorder kräver sin planering, logistik, montering, funktionstester och leverans. Det är lite skillnad mot företag som säljer och levererar via nätet.

Det är därför vi är så glada för att vi nu under flera år har klarat att att växa så mycket. Och tacket går inte bara till medarbetarna utan också till våra duktiga leverantörer och till alla kunder som ger oss sitt förtroende.

Förutom Gasell 2017 har vi vunnit Veckans Affärers E-Price 2017 och fått Europeiska Kommissionens Seal of Excellence. Vi är beredda på ett roligt och kämpigt 2018 också.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?