12 feb. 2018 | Aeroventic
Geniox - Nästa generations luftbehandlingsaggregat

Systemair

Sometimes things just click. Vi har alla upplevt när något känns rätt redan från början. Så kändes det när vi tog fram Geniox, vår nya generation luftbehandlingsaggregat.

Kravbilden var enkel. De nya aggregaten ska skapa bästa tänkbara inomhusklimat med minsta klimatbelastning och med optimal ekonomi. Allt som rör aggregaten ska också vara enkelt – från att välja modell till att installera, driftsätta och underhålla.

Vad kan Geniox göra för boende, skolelever och patienter på sjukhus? Vilka funktioner är viktigast i olika tillämpningar? Hur kan aggregaten anpassas för att fungera optimalt varje dag?

Tack vare ett mycket brett utbud av komponenter och en utpräglad modularisering kan varje aggregat enkelt skräddarsys efter behov. Variationsmöjligheterna med Geniox är praktiskt taget oändliga.

När du ser helhetsbilden är vi övertygade om att även du kommer klicka med Geniox.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?