7 dec. 2017 | Aeroventic
GK: REKRYTERAR NY ANSVARIG AVDELNINGSCHEF I STOCKHOLM

gk.se

Gunnar Karlsen rekryterar Per Lang som ny ansvarig avdelningschef för vår TotalTekniska serviceverksamhet (TTS) i Stockholm!

Vår nya avdelningschef  för vår TotalTekniska serviceverksamhet (TTS) i Stockholm, Per Lang, kommer närmast från Caverion där han under många år jobbat i ledande befattningar, senast som Distriktschef på Managed Services.

– Det är fantastiskt roligt att få in Pers kompetens och branschkännedom i bolaget. Stockholm är en stark, spännande och intressant marknad som genom Per får fortsatt fokus. Vi får genom honom också ytterligare förståelse för vad våra kunder behöver när det kommer till totaltekniska serviceavtal, säger Martin Vujicic, Distriktschef Stockholm.

Denna rekrytering är utav stor strategisk vikt och är helt i linje med vår satsning om att bli den ledande aktören i Stockholm inom teknisk fastighetsdrift.  Med Pers erfarenhet och nätverk blir detta än mer tydligt vart vi ska och hur vi ska positionera oss på marknaden. Vi ser fram emot stor utveckling i framtiden tillsammans med Per.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Gunnar Karlsen, ett företag jag tror mycket på och hoppas kunna stärka med min erfarenhet och kompetens, säger Per Lang.

Per börjar sin anställning hos oss i februari nästa år.

För ytterligare information, kontakta:
Martin Vujicic, Distriktschef, Gunnar Karlsen Sverige AB
martin.vujicic@gk.se
0706 - 60 99 80

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?