30 maj 2017 | Aeroventic
4.5
Gör dig redo för Löparfest den 16 september!

Välkommen till årets festligaste Löparfest, där det är minst lika viktigt att umgås och ha trevligt som att tävla. Löparfesten går av stapeln lördagen den 16 september och som vanligt äger eventet rum i vackra Skanör-Falsterbo i Skåne.

För dig som deltar finns det fyra distanser att välja mellan: EKO ½-Maran, Skanörsmilen, den fem kilometer långa Here we go 5an och Papricaloppet för alla barn. Förra året deltog runt 1 400 personer, och en gedigen publik höll stämningen på topp och hejade fram deltagarna!

EKOVENT träffar du som vanligt i vårt VIP-tält. Kika gärna in, mingla och prata en stund.

Mer information om Löparfesten, som vi arrangerar tillsammans med IK Finish i Vellinge, hittar du på: www.loparfesten.se.

 

Äntligen är det dags att börja planera för årets Löparfest. Den 16 september hälsar vi dig och alla andra entusiastiska löpare välkomna till startlinjen.

För barn och elit – och allt däremellan

På Löparfesten kan alla vara med, oavsett ålder och kondition. EKO ½-Maran utmanar dig som vill springa långt, Skanörsmilen är perfekt för den vältränade motionären och Here we go 5an, en bana på fem kilometer, är härlig oavsett om du springer eller går.

Anmäl dig på www.ekovent.se under rubriken EKO Sport Team eller genom att slå oss en signal. Och självklart finns det ett lopp för barnen också, det skojiga Papricaloppet! Anmäl dig till Papricaloppet på www.loparfesten.se.

VIP:a med EKOVENT

Som gäst till EKOVENT har du det alltid lite extra förmånligt. Vi bjuder dig på anmälningsavgiften om du anmäler dig senast den 25 augusti, dessutom får du T-shirt, medalj, presenter och tillgång till vårt VIP-tält med massage, förfriskningar och lättare förtäring.

Snabbfakta

Startavgift: 220:- per person, som vi bjuder på om du anmäler dig senast den 25 augusti.

Klasser: Dam motion och Herr motion.

Bana: Mycket lättsprungen bana utan höjdskillnader.

Priser: Stort vandringspris till segraren i respektive klass. Hederspris i EKO ½-Maran delas ut till de tre bästa herr- och damlöparna.

 


Inbjudan
Läs mer i vår inbjudan här


Anmälan
Du anmäler dig här. 

Till Papricaloppet anmäler du dig på www.loparfesten.se

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?