14 nov. 2017 | Aeroventic
Güntner: Andrea Belloni ny Sales Director för Västeuropa

Andrea Belloni blir ny försäljningschef för Västeuropa. Han tar över efter Miguel Garrido, som flyttar inom koncernen till USA. Försäljningsregion Västeuropa har en viktig roll att spela i den märkbara återhämtningen av ekonomin med ökade investeringar.

Andrea Belloni har sedan 2015 på global nivå varit ansvarig för Güntners division Energy & Process Cooling (EPC) och kommer att fortsätta att leda divisionen. Han fortsätter också i sin roll som Sales Director för Fjärran Östern.

Om Güntner

Güntner GmbH & Co. KG, med säte i Fürstenfeldbruck, Tyskland, är en världsledande tillverkare av komponenter för kyl- och klimatteknik. Företaget har 3 000 medarbetare världen över och tillverkningsenheter i Tyskland, Ungern, Indonesien, Mexiko, Brasilien och Ryssland, vilket innebär att man är tillgänglig för partners på alla marknader. Den branscherfarenhet vi har samlat under flera decennier, och det faktum att vi konsekvent inkorporerar de senaste teknologierna samt forskningsresultaten, säkrar Güntners höga kvalitetsstandard. Våra användare återfinns bl.a. inom de internationella fordons-, livsmedels-, farmakologi- och datorbranscherna, och vi betjänar även många verksamheter inom den offentliga sektorn.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?