5 okt. 2018 | Aeroventic
4.0
Industri & Laboratoriekyl: Nytt stort ishallsprojekt I Eksjö

tesab.se

Industri & Laboratoriekyl har fått i uppdrag av Eksjö kommuns fastighetsbolag (Efab) att uppgradera Storegårdshallen med ny miljövänlig och energisnål CO₂-teknik. Ishallen är i dag i stort behov av renovering.

Industri & Laboratoriekyl har förutom kylinstallationen även övergjutning av ny pist, styr- och regler samt utökad el- och bygguppdrag. Det senare innebär bl.a. byggnation av ett nytt maskinrum, elinstallation och montering av ishallens nya belysning, ventilation och rördragning av värme.

Uppdraget är helt nytt. Industri & Laboratoriekyl har ännu så länge bara hunnit förprojektera ishallen. Den riktiga projekteringen går i gång nu på senhösten och produktionen är planerad till 2019.

- Idag bokar vi upp projekt ganska långt fram i tiden. Dels har vi många uppdrag och dels kan det vara långa leveranstider på kylaggregat och andra komponenter. I det här fallet har jag redan nu gjort beställningarna, så att allt är klart tills vi börjar producera. Storegårdshallens utökade el- och bygguppdraget innebär att det inte bara är kopplat till VVS, utan mer åt den fastighetstekniska sidan, säger Nicklas Lundgren, projektchef på Industri & Laboratoriekyl

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?