12 juni 2018 | Aeroventic
Industriellt ozon-AOP-system till Stilla havet

ozonetech.com

Ozonetech har tecknat ett viktigt kontrakt för att leverera avancerad AOP-kopplad ozonbehandling för ett deponiprojekt i sydöstra asien.

Vi kommer tillsammans med vår lokala partner och myndigheter på plats förbättra vattenkvaliteten avsevärt. Samtidigt kommer deponin att minska sina utsläpp med mer än 80%.

"Det här är ett viktigt framsteg för att förbättra den lokala miljön i ett projekt utan motstycke med flera reningsteknologier där vårt RENA Water System har en central roll", säger John Lindam, industriell vattenutvecklare på Ozonetech.

Behandlingen är planerad att påbörjas i slutet av 2018.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?