28 juni 2017 | Aeroventic
4.0
Innovations- och näringsminister Mikael Damberg invigde Flexits nya lokaler

Ökat fokus på inomhusklimat och energibesparing gör att Flexit byggt ut fabriken i Töcksfors. Nya produktlanseringar och en ökad närvaro på den svenska marknaden har skapat behov för större produktionslokaler och fler anställda. Fabriken på 8 000 kvadratmeter blev klar 2012. Nu har ytterligare 2 400 kvadratmeter fabriksyta, plus kontorslokaler med plats för 28 medarbetare invigts av innovations- och näringsminister Mikael Damberg.

Onsdagen den 28 juni invigdes Flexits utbyggnad på 2 400 kvadratmeter fabriksyta samt 28 kontorsplatser. En satsning på 32 miljoner med inriktning på Sverige, Norge och Finland.

Innovations- och näringsminister Mikael Damberg klippte bandet, och det serverades jordgubbstårta till drygt 100 personer.

Flexit presenterade en av de nya produkterna som kommer att tillverkas i de nya lokalerna. Flexit Eco Nordic, som är en kombinationsprodukt för ventilation, värme och varmvatten. Framtidsinriktad produkt med fokus mot lågenergihus.

Den är utvecklad av Flexit för att värmen vi alstrar i allt bättre isolerade hus ska tas tillvara, och återanvändas så att överbliven energi i rummet går till varmvattenuppvärmning.

Moduluppbyggd för enkel hantering och installation. Med rotorvärmeväxlare speciellt anpassat för nordiskt klimat och naturligt köldmedium, CO2. Det är energieffektivt, miljövänligt och ger ett bra inomhusklimat.

 Innovations- och näringsminister Mikael Damberg invigde Flexits nya lokaler - 1

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?