26 okt. 2017 | Aeroventic
5.0
KUBEN SPONSRAR TIMBERSPORT

Vi på Kuben Ventilation gillar kreativa och ibland udda tekniklösningar som kanske i en framtid blir vedertagna standardlösningar.

I linje med detta så sponsrar vi den i Sverige, än så länge, udda sporten TIMBERSPORT, som nu har börjat växa stort även här.

Calle Svadling är efter seger i Nordiska Mästerskapen den som representerar Sverige i individuella grenar under VM i Timbersport i Lillehammer den 2-4 november 2017.

Kuben Ventilation är stolt sponsor till Calle och önskar honom ett stort LYCKA TILL under det kommande Världsmästerskapet. 

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?