3 juli 2017 | Aeroventic
4.5

LAB Entreprenør AS, ett företag i AF Gruppen (AFG), har fått i uppdrag att bygga den nya anläggningen på 18 000 m2 med tillhörande utomhusanläggning.

Bygget kommer att omfatta ytor för både produktion, lager, direktdistribution och administration. Det nya mejeriet på Flesland blir Nordens mest effektiva, framtidsorienterade och lönsamma anläggning för produktion av mjölk, juice och grädde, samt färdigställande för distribution till kunder i Hordaland och Sogn och Fjordane.

Entreprenaden har ett estimerat värde på 300 MNOK exkl. moms och arbetena startar i augusti 2017 med överlämning sommaren 2019.

LAB Entreprenør AS ägs till 70 % av AF Gruppen som är en entreprenörs- och industrikoncern som är noterad på Oslobörsen (AFG). LAB Entreprenør AS är den största totalentreprenören i Bergenområdet och har 150 anställda.

För mer information:
Vd:n för LAB Entreprenør AS: Trygve Mo, tel. +47 918 37 413
Koncerndirektör Bygg Syd-Väst, AF Gruppen: Bård Frydenlund, tel. +47 918 68 621

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?