12 juli 2017 | Aeroventic
4.5

EKOVENT är ett familjeägt företag som grundades för mer än 40 år sedan. Idag är det ett av Sveriges ledande företag i ventilationsbranschen och är i en stark expansionsfas.

Våra produktionsanläggningar ligger i Vellinge, strax söder om Malmö. I två moderna fabriker på sammanlagt 10 000 m2 är drygt 60 personer verksamma med utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för brandskydd, komfort- och industriventilation. EKOVENT har även agenturer för kompletterande produkter. Omsättningen uppgår till drygt 100 MSEK.

Vi söker nu en initiativrik och drivande Produktionschef som kan tillvarata den väl fungerande produktion vi har idag, men också med förmågan att ”lyfta” produktionen till ännu högre nivå i takt med att företaget växer. Befattningen är placerad direkt under VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Du ska

 • Vara en god ledare, med ett tydligt ledarskap och god förmåga att motivera och stimulera våra erfarna och duktiga medarbetare
 • Ha erfarenhet av mekanisk tillverkning
 • Ha god kunskap inom logistik och flödesproduktion
 • Vara kunnig inom etablerade produktions- och förbättringsmetoder

Arbetsuppgifter
Som Produktionschef ansvarar du för produktion, kvalitet, inköp och logistik samt arbetsmiljö- och miljöfrågor. Kostnadseffektivitet, förbättringsprojekt och utveckling av produktionen ligger förstås även i befattningen. Du har budget-, personal- och kompetensutvecklingsansvar.

Utbildning/erfarenhet
Du bör ha utbildning inom maskinteknik, helst på högskolenivå eller motsvarande och du har praktisk erfarenhet från en ledarroll inom tillverkande industri. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Information och ansökan 
Läs mer om företaget på www.ekovent.se. Du kan också kontakta rekryteringskonsult Benny Carlsson, 070-540 51 00, eller Lars Johnsson, 070-518 33 41 på Recruitment International AB. Din ansökan med CV skickar du snarast till post@recruitment.se. Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen!

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?