14 dec. 2017 | Aeroventic
Lyckat uppdrag i bostadsrättsföreningen Söraparken i Åkersberga

Under hösten har Industri & Laboratoriekyl i bostadsrättsföreningen Söraparken bytt ut en äldre undercentral till en ny värmepumpcentral. Den består av fyra värmepumpar som arbetar och kommunicerar med varandra. Fördelen med det är att värmepumparna inte används mer än vad som behövs.

Bostadsföreningen Söraparken består av 119 lägenheter fördelade på flerbostadshus och radhus. Industri & Laboratoriekyl har haft totalentreprenaden på projektet vilket innefattade el, styr, vvs, bygg samt markarbete.

Projekteringen genomfördes i augusti och produktionen startade i september som avslutades med driftsättning nu i december.

 - För att kunna utföra vårt installationsarbete var vi tvungna att stänga av värme och vatten till lägenheterna under en kort stund. Vi varslade bostadsrättsinnehavare att det skulle ta en dag men vi var effektiva och klara på några timmar. Man vill inte störa de boende mer än nödvändigt, säger Viktor Wilson, projektledare på Industri & Laboratoriekyl

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?