26 juli 2017 | Aeroventic
4.3
Mångmiljonorder för luftrening

Ozonetech har säkrat ett mångmiljonkontrakt med Skandinaviens ledande nöjeskoncern.

Den högteknologiska anläggningen ska uppgradera för att nå extremt låga luftutsläpp. Kontraktet omfattar ozonrening kombinerat med ytterligare polering. Det inkluderar även en unik utsläppsgaranto - något som är mycket ovanligt inom dessa typer av projekt. Ozonetech är exklusiv leverantör till hela anläggningen som omfattar projektering, produktion, driftsättning och installation. Allt detta för att säkerställa resultaten.

Förutom de tekniska utmaningarna eftersöktes även kort leveranstid och anläggningen kommer tas i drfit i september 2017.

Vad är aeroventic?
 • Vad är aeroventic?

  Aeroventic är en internationell lösning för HVACR industri. Den skapar möjlighet för både tillverkare och distributörer att visa upp deras verksamhet och produkter över hela världen. Ett system som har global räckvidd.

 • Företagsprofil

  Utveckla företagsvärde och presentera dina konkurrensfördelar.

  Visa upp dina kataloger, datorprogram och all information du anser är viktig.

 • Virtuell produkt showroom

  Det är en utmärkt plats att presentera alla dina produkter på ett ställe. Varje produkt har en "Lägg till i offerten" knapp för kundens bekvämlighet. Kunden skickar en förfrågan direkt till dig.

 • News & kanalinformation

  I princip, ör aeroventic en online mässa där du presenterar ditt företag och produkter, visar upp kataloger, knyter kontakter och utvecklar din verksamhet.

Vad du får av oss?
Partners
Vad du får av oss?